Je voelt dat je een healing kan gebruiken, maar je bent niet zeker welke je best kiest?

1. Breathwork

Het doel van breathwork is per persoon verschillend. Dit is wat de meeste mensen aangeven:

  • Beter inzicht verkrijgen in mijzelf en in wat voor mij belangrijk is
  • Verwerken van trauma en emoties
  • Loslaten van spanning en stress waardoor je je vrij van zorgen, gelukkig en goed voelt 
  • Klaar voor een mega energy-shift, stepping into a higher version of yourself.

2. Energy Healing

Je voelt je al een tijdje uit balans, snel geïrriteerd en negatiever ingesteld dan anders? Je wilt terug gelukkig en succesvol in het leven staan met een positieve ingesteldheid, goede communicatie en een energie dat je laat stralen? Kies dan voor de energy healing. Tijdens deze healing zorg ik ervoor dat alle energiebanen en chakras terug in balans zijn en dat alle blokkades verdwijnen.

3. Quantum Healing Hypnosis

Je bent klaar om levensvragen beantwoord te krijgen, belangrijke vorige levens van je ziel te ontdekken en je zielsmissie + spirit animal te weten, plus daarbovenop een healing te krijgen die al je trauma's en kwaaltjes geneest?
Door middel van contact met je hoogste spirit guides is dit mogelijk met een Quantum Healing Hypnosis. Ben jij klaar om te deep diven in je onderbewustzijn? Kies dan voor de Quantum Healing Hypnosis.

 

4. Birth Card Year Reading

Hou jij van jaarhoroscopen, maar ben je niet 100% overtuigd of dit op jou is afgestemd? Ik herken het helemaal, want hoe kan het nu dat dat voor elk soort sterrenbeeld hetzelfde is?

Ik heb iets veel beter ontdekt, en ik pas dit bij mezelf al meer dan 5 jaar toe. Iedereen heeft een 'Birth Card', die astrologisch is vastgelegd, en elk jaar krijg je nieuwe kaarten die bij jouw Birth Card horen. Deze kaarten voorspellen voor jou welke kansen er op je pad komen, welke uitdagingen, en ook of er een mogelijke zwangerschap is, huwelijk, een nieuw bedrijf, een nieuwe job, of je een huis zal kopen, wat je maar kan inbeelden.

én het klopt ECHT. Ik heb dit ondertussen al voor zoveel klanten gedaan, en eens je het 1 keer hebt gedaan, wil je het elk jaar opnieuw, want dit is 100 keer beter dan een jaarhoroscoop. Zie het als een gids die je een jaar lang kan begeleiden bij keuzes die je kan maken. 

Onlangs zei een klant na het krijgen van haar Birth Card Year Reading. "I had so many worries before this reading. And now I say 'DADA' to all of my worries. I feel so much lighter and have faith in what is coming". She did 2 birth card year readings, one of the current year, and everything was right. Then she did one for the year that was coming and she was SO HAPPY TO HEAR EVERYTHING!