ENERGY HEALER ✶ BREATHWORK FACILITATOR ✶ HYPNOTHERAPIST

Mijn Zielsmissie

2.png__PID:a883727c-e68d-41bd-afd3-6aac221fbfaf

Mijn zielsmissie? Zoveel mogelijk vrouwen én mannen helpen. 

Hoe? door ook jou in je kracht te zetten als facilitator.

Enkele jaren geleden startte ik met Healing sessies te geven. Ik voelde meer dan ooit dat ik er klaar voor was. Het ging niet meer over 'denken', maar over 'weten'.
Maar was de buitenwereld, inclusief mijn familie en vrienden dat ook? Dat ik naar buiten kwam als energy healer. 

Ik startte met een klein hartje, zette mijn online agenda open als energy healer, en de boekingen stroomden binnen. Dit voelde zo goed, en zo juist. Zoveel mensen hadden dit nodig. Ik had mijn roeping gevonden.

Transformatie

Het laatste jaar voel ik enorm dat ik les hoor te geven in wat ik doe en weet. Zowel als Energy healer, Breathwork Facilitator en Hypnotherapeut.

Ik krijg meer en meer 'soulpreneurs' op mijn pad, die heel graag alles willen leren om ook healing sessies, ademhalingtherapie en hypnose te kunnen geven. Dit ging echter om veel groei van mij vragen, veel inzet, en wederom transformatie. Terwijl ik de laatste jaren al zoveel transformatie was aangegaan. 

Ik voelde heel het jaar steeds meer hoe lesgeven op mijn pad was aan het komen. Maar vooral dat ik zelf ook een transformatie onderging. Groeien, groeien, groeien. En er blijven voor openstaan en het groeiproces aangaan.

Van 1-op-1 sessies, naar grote groepen waar ik rituelen en workshops aan gaf, om dan ten slotte in september te starten met mijn eerste groep cursisten voor de energy healer cursus.

Transformatie kwam steeds meer naar boven. Maar ik kwam elke keer als er een laagje van men 'oude zelf' af gepeld werd, vol limiting beliefs, weer dichter bij mezelf. Bij wie ik in de kern ben. 

Onlangs zei iemand "je bent een natuurtalent als lesgeefster". Deze kwam binnen, want ik had er nog nooit bij stilgestaan. Maar mijn mama was ook altijd lerares, en ze was er kéi goed in. Dus ik denk dat het altijd al een beetje voorbestemd was. Maar dan op mijn manier.

Energy Healer Cursus-2.png__PID:ddbdec93-b221-4233-8bf3-e50e1e20384c

Waarom geef ik trainings?

Omdat ik zelf zo lang zoekende ben geweest naar wat ik hoorde te doen in dit leven. Met alle daarbijhorende emoties, teleurstellingen en tegenslagen.

En als er zoveel jaar geleden iemand op mijn pad was gekomen die mij kon en wou begeleiden om te weten wat ik nu allemaal weet, had ik het met beide handen had aangenomen. 

Een gids hebben die jou begeleidt, is het verstandigste en leerrijkste wat je kan doen als healer of facilitator in wording.