Ik ben een intuïtieve Transformational Healer & Mentor, opgeleid in Energy Healing, Chakra Healing, Connected Breathwork en Quantum Healing Hypnosis voor traumaverwerking en het ontdekken van je zielsmissie.

Mijn missie: Ik wil zowel mannen als vrouwen helpen om hun leven te helen. 

Waarom?
10 jaar lang heb ik intuïtief gewerkt met mijn eigen energie, 'de ongeziene' sferen en traumaverwerking door middel van spiritualiteit, energie en de kracht van manifestatie. 

Ik heb zelf enorm veel kracht gehaald uit de levenslessen die op mijn pad zijn gekomen. Ongeveer 10 jaar geleden was ik in een depressie beland, deze depressie heeft ongeveer een jaar geduurd. Doordat ik steeds heel bewust ben van hoe ik mij voel, besefte ik ook dat ik depressief was. Er waren dagen dat ik mijn bed niet uit geraakte, en als een vriendin dan op een dag vanalles was aan het doen kon ik niet begrijpen hoe zij dit deed... Ik kon amper bewegen.

In die periode was ik op zoek naar een steun en houvast die mij verder kon helpen, en ik ben vooral terechtgekomen bij mijn innerlijke kracht en heb hier veel kracht uit geput. Maar als er toen iemand op mijn pad was gekomen die mij spiritueel kon bijsturen, dan was ik zeer dankbaar geweest. Want ik heb heel veel op mezelf ontdekt, omdat ik niemand kende die hiermee bezig was. 

Daarom heb ik de beslissing gemaakt om er mee naar buiten te durven komen, en mijn energy healings zowel als sessies, maar ook online cursussen als service aan te bieden. 

Mijn passie om anderen te helpen komt voort uit mijn eigen reis om mezelf te healen van jeugdtrauma's, dagelijkse angst en giftige patronen en relaties - ik heb zelfvernietigend gedrag en constante angst getransformeerd in een leven van diepe zelfliefde, vertrouwen, waardigheid, vrede en empowerment van de creatie van mijn werkelijkheid. (En grote dromen komen uit!).

Ik heb een achtergrond in digital marketing en heb dus ook een carrière als digital marketeer achter de rug van zo'n 10 jaar. In 2016 richtte ik mijn kledingwebshop 'Buena Vida' op, en heb ik dit voor lange tijd in bijberoep gedaan. Omdat kleding mijn passie is. Maar na een tijdje realiseerde ik mij dat ik een veel grotere passie heb, een passie waar ik lang niet mee naar buiten kwam, maar nu wel, omdat ik me realiseerde dat er nood is aan deze dienst - de verbinding van geest/lichaam/ziel en dus de energy healing. 

 Ik heb op 11/11/'21 de keuze gemaakt om van Buena Vida een fysieke zaak te openen, met de combinatie van feel good fashion, mindfulness-artikelen en energy healings die plaatsvinden in de mindful cave van het pand.  


Ik ben nu op een missie om duizenden mannen en vrouwen wereldwijd te helpen ontwaken in de empowerment van hun leven & om hen te helpen hun trauma's te helen, zodat ze kunnen leven in hun volste potentieel en volledige controle hebben over hun leven in totale vrijheid, zodat ze in hun missies kunnen stappen en de impact die ze hier moeten maken kunnen uitvoeren. 


Ik zie mensen graag in hun kracht staan en zich door de uitdagingen van het leven heen werken om er sterker en krachtiger uit te komen dan ooit tevoren!

Ik neem je mee op een spirituele reis, - een reis terug naar de beste versie van jezelf.

 

Lots of love,

Valérie