Als je frustratie voelt in je liefdesleven, proficiat! Je bent op exact de juiste plek.
Ik ben zelf niet alwetend, so don't shoot me for working out this workshop, maar ik vind wel dat break-ups meer bespreekbaar mogen worden. Je kan naar de dokter gaan voor een ziektebriefje als je griep hebt, maar voor een gebroken hart bestaat nog altijd geen medicijn en krijg je al helemaal geen dagje verlof voor op je werk. 
De sleutel zit in zelfliefde, herprogrammeren en vooral alles vanuit je verleden een plek geven. Maar heb je hier ooit al een cursus voor gevolgd? Waarschijnlijk niet.
Ik merkte op mijn vorige job waar heel veel vrouwelijke collega's waren, dat relatieproblemen echt wel een dagelijks onderwerp waren, en ik moet toegeven dat wij elkaar zo goed hebben geholpen door hier vaak over te praten tijdens de pauzes en elkaar het juiste advies te geven. 
Dus ik wou hier heel graag een workshop rond maken, met heel simpel mijn eigen expertise toegepast. Het is niet dat ik een ideale relatie heb. Geloof mij, dit jaar heb ik mijn portie liefdesverdriet absoluut gekend, maar het is door zo'n situaties met glans te doorstaan en er sterker uit te komen, dat je de wijsheid kunt doorgeven. 

De vraag is: Ben jij er klaar voor?
 • Breek de muren van je liefdesrelaties af en krijg precies wat je wilt
 • Zoek uit waarom bepaalde liefdescycli zich in je leven blijven voortzetten
 • Manifesteer je droomrelatie, ongeacht je omstandigheden
 • Herprogrammeer je onderbewustzijn voor betere ervaringen
 • Los alle blokkades op, zodat je verder kunt gaan als de diamant die je bent 
 • Het verleden voor eens en voor altijd helen
 • Vind een nieuw gevoel van vreugde en passie in het leven
 • Laat behoeftigheid en afhankelijkheid los
 • Begrijp hoe je vrede en geluk op lange termijn kunt volhouden
 • En verbeter je liefdesleven, voor eens en voor altijd...

Laat me je een geheimpje verklappen...

Je ervaring van liefde is een reflectie van je overtuigingen over liefde, en wanneer je je overtuigingen over liefde verandert, verander je je ervaring van liefde!

Deze sleutel is de wortel, de bron, en het antwoord op alle problemen die je ervaart in je liefdesleven. Simpel genoeg, toch? Technisch gezien wel. Maar we zijn mensen met complexe en unieke geschiedenissen, relaties, achtergronden, ervaringen, gedachten en gevoelens over alles wat we in het leven hebben meegemaakt. Dit alles is opgeslagen in je onderbewustzijn, dat verantwoordelijk is voor 95% van je gedachten en acties elke dag.
Ik wil dat je even de tijd neemt om de ernst hiervan te begrijpen...ongeacht je gemoedstoestand, of onderbewustzijn, JIJ. MANIFESTEERT. Elke minuut. Elke dag.

Hoeveel onbewuste gedachten, overtuigingen, gevoelens en verwachtingen denk je dat zich op de achtergrond van je geest hebben verstopt? Als je onrust ervaart in je leven, zijn het er waarschijnlijk veel meer dan je beseft.

Welke modules bevatten deze online workshop?

 1. Zelfbewustzijn 
 2. De blokkades aanpakken
 3. toepassen van positieve gewoonten
 4. je verhaal herschrijven
 5. mentaal dieet
 6. leven als de nieuwe jij
 7. geleide scripting
 8. naar oneindigheid en verder

Wil jij toegang tot deze cursus?

Stuur dan een mailtje naar goodvibes@buenavida.be

De cursus is eenmalig te betalen, je krijgt levenslang toegang via de gratis kajabi-app en de cursus komt op €75. 

Pre-order now voor €50 !