1 MEI 2024
-
5 MEI 2024

Woensdag - Zondag

Monchique

Algarve Portugal

2 OKTOBER 2024
-
6 OKTOBER 2024 

Woensdag - Zondag

Buenavida

Healing Retreat Portugal


Een Helend Toevluchtsoord in de Rustige Bergen van Monchique
In de serene bergen van de Algarve ligt een afgelegen villa waar je in Mei of Oktober kunt deelnemen aan een helend retreat. In deze periodes is het heerlijk weer in de Algarve.

Ben jij klaar om op een spirituele reis te gaan en jezelf volledig af te zonderen van het drukke leven? Dit is het perfecte toevluchtsoord om weer in contact te komen met jezelf, je innerlijke kracht te herontdekken en de magie in jezelf te ontdekken.Tijdens dit helende retreat krijg je de mogelijkheid om te mediteren, yin yoga te beoefenen en deel te nemen aan verschillende healing sessies die gericht zijn op persoonlijke groei en ontwikkeling.

Het is een unieke kans om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en je te omringen met rust en stilte.

De villa is gelegen in een prachtige omgeving en biedt een adembenemend uitzicht op de bergen. Het is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. Daarnaast kun je genieten van gezonde en verse maaltijden die speciaal voor jou worden bereid.

Deze dagen zullen gevuld zijn met prachtige helende sessies die je zullen helpen om weer in contact te komen met je innerlijke zelf en om rust te vinden. Onder de sessies waaraan je kunt deelnemen zijn:

- Breathwork en bodywork, dat je kan helpen om emotionele en fysieke spanning los te laten en toegang te krijgen tot diepere staten van bewustzijn door ademhalingstechnieken.

- Sound Healing Ceremony, waarbij je de kracht van geluid en vibratie kunt ervaren om je lichaam, geest en ziel te helen en harmoniseren.
- Cacao Ceremonie, waarbij je je kunt verbinden en je hart te openen en begeleiding en inzichten te ontvangen.

- Chakra Balancing, wat je kan helpen om je energiecentra te harmoniseren en in balans te brengen, en je algehele welzijn te verbeteren.

- Quantum Healing Hypnose, wat je kan helpen om toegang te krijgen tot vorige levens, hogere wijsheid en innerlijke leiding om je leven te helen en te transformeren.

- Inner Child Healing, wat je kan helpen om je innerlijke kind te helen en te integreren, en emotionele wonden uit je kindertijd los te laten.

- Trance Healing, waarbij je helende energie en boodschappen uit de geestenwereld kunt ontvangen en contact kunt maken met je gidsen en engelen.

- Healing van de Baarmoeder, die je kan helpen om emotionele en fysieke blokkades met betrekking tot je vrouwelijke energie en seksualiteit te helen en los te laten.

- Meditatie en Yin Yoga, dat je kan helpen te ontspannen, spanningen los te laten en je flexibiliteit en energiestroom te verbeteren.

- Mediumschap, waarbij je contact kunt maken met overleden dierbaren en boodschappen van liefde, troost en leiding kunt ontvangen.

- Zangcirkel, waarbij je kunt zingen en jezelf kunt uitdrukken in een veilige en ondersteunende omgeving, en in contact kunt komen met je innerlijke stem en creativiteit.

Deze sessies zijn ontworpen om je te helpen helen, groeien en transformeren op alle niveaus, en om je te ondersteunen op je reis naar meer gezondheid, geluk en vervulling.

Het retreat is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer balans en harmonie in het leven. Of je nu net begint aan je spirituele reis of al gevorderd bent, er is voor iedereen wat te leren en te ontdekken. Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw plek en beleef een unieke ervaring in het prachtige Portugal.

Healing Portugal-3.png__PID:2ea49478-02b8-4741-8d21-96cd365cf521
Portugal Healing Retreat
Healing retreat portugal
Healing retreat portugal

Our Customers’ Feedback

Client Reviews

Pascal

De healing retreat was echt een super ervaring!

Idyllische locatie, mooi weer, inspirerend uitzicht, lekker eten, super host en mooie kamers met alles erop en eraan.

Ik ga al een tijdje bij Buenavida, maar de intensiteit en de opeenvolging van de verschillende sessies in zo’n 4 daagse zijn toch wel next level.

Ik heb weer stappen vooruit mogen zetten waarvoor dank. Het is een grote meerwaarde dat er mee wordt ‘gevoeld’ met de deelnemers en daarop wordt ingespeeld door Valérie.

De hechte band die je op korte tijd op bouwt met de groep en de steun die je aan mekaar hebt is ook echt zalig.
Kortom, voor herhaling vatbaar !

Céline

De omgeving in de bergen in Portugal was adembenemend en rustgevend!

De sessies met Valerie waren absoluut buitengewoon.

Haar begeleiding bracht niet alleen heling, maar opende ook nieuwe inzichten in mijn leven.

Wat deze retraite echt onderscheidde, was de warmte van de groep. Samen deelden we verhalen, steunden we elkaar en groeiden we.

Ik vertrok geheeld, maar ook geïnspireerd en versterkt.

Als je op zoek bent naar een helende reis die je ziel voedt en je geest verruimt, dan kan ik deze ervaring van harte aanbevelen. ❤️

Cannot Find Your Answer?

SEND US A MESSAGE

Snelste manier van communicatie:

instagram @buenavida.be

Email address:

valerie@buenavida.be

Store address: 

Kloosterstraat 24, 2000 Antwerpen