Voorbereiding op jouw sessie

Quantum Healing Hypnosis Technique is een techniek  die je bewuste geest omzeilt om zich te concentreren op het verkrijgen van informatie van je Hogere Zelf. Deze vorm van regressie van vorige levens biedt diepgaande informatie over je vroegere en toekomstige zelf om je te helpen bij het afstemmen en ontdekken van je zielsdoel.

Het beste wat je kunt doen om je voor te bereiden op je sessie, is om een open geest te houden. Probeer niet te veel over dingen na te denken en onthoud dat het onderbewuste je alleen zal laten zien wat je bereid bent te zien. Je hoeft je nergens zorgen over te maken!

Sessies duren meestal zo'n 2 tot 4 uur, dus het is aan te raden om een lichte maaltijd te eten voordat je aankomt. Probeer geen cafeïne te drinken, en draag comfortabele kleding waarin u zich kunt ontspannen.

Maak op een apart vel papier een lijst met vragen voor het onderbewuste, die tijdens de sessie namens jou gesteld zullen worden. De meeste mensen maken een lijst met vragen over het leven, relaties, carrière, en gezondheid.

Als je nog nooit gemediteerd hebt, is het aan te bevelen om te beginnen met mediteren, al is het maar voor een paar minuten per keer voorafgaand aan onze sessie. Het is geen vereiste, maar het kan je helpen een diepere verbinding met het onderbewuste te krijgen. Let op, je moet minstens 16 jaar oud zijn om een sessie te hebben. Toestemming van de ouders is vereist voor cliënten jonger dan 18 jaar.

Tijdens jouw sessie

We beginnen de sessie met het bespreken van je leven. Dit doen we zodat ik je gemakkelijk kan bijstaan tijdens de hypnose. Vaak komen er tijdens deze tijd aanvullende vragen naar boven, dus het is een mooie gelegenheid om de lijst aan te vullen!

Daarna bespreken we je vragen en nemen we een pauze van 5 minuten voor de inductie.

Je zult direct het comfort voelen van de Mindful Cave die ik op voorhand heb klaargemaakt en energetisch heb gereinigd. Dit helpt je dieper te aarden en te ontspannen. Je wordt dan begeleid in een diepe ontspanning met behulp van woorden en beeldspraak en gaat op weg naar je sessie.

De sessie vindt plaats in de Mindful Cave van Buena Vida, te Kloosterstraat 24, 2000 Antwerpen.

Over jouw Quantum Healing Hypnose Therapeut

Ik ben een gecertificeerd Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT®) practitioner. In mei van 2022, ervaarde ik mijn eerste QHHT® sessie, en werd weggeblazen door de informatie die door kwam. Ik wist meteen dat dit iets was waarin ik gecertificeerd wilde worden om mensen te helpen. Ik voelde dat ik zeker was van mijn doel, namelijk ruimte maken voor cliënten om zich te verbinden met hun hogere zelf voor zowel fysieke als emotionele genezing.

Wat is de Quantum Healing Hypnose Techniek (QHHT)?

Deze techniek omzeilt het bewuste van de geest en richt zich op het verkrijgen van onbeperkte informatie in de Somnambulistische toestand. QHHT® is een krachtig hulpmiddel om toegang te krijgen tot dat alwetende deel van onszelf dat het Hogere Zelf wordt genoemd, de Overziel, zelfs de Ziel zelf. Wanneer we op Aarde incarneren, vergeten we onze vorige levens en de verbinding met onze ziel en de Bron. QHHT® stelt alle mensen van elke achtergrond, cultuur, religie of geloofssysteem in staat om in contact te komen met wat zij noemde Het Onderbewuste, omdat het zich buiten het bewuste bevindt. Dolores' term Het Onderbewuste, die ze later afkortte tot Het SC, is dat grotere deel van onszelf dat altijd verbonden is met De Bron, of God, en dat onbeperkte kennis heeft en een onbeperkt vermogen om het fysieke lichaam te genezen (als dat passend is voor de cliënt op het moment van de sessie).

Soms zijn mentale en fysieke kwalen geworteld in trauma's uit vorige levens; soms zijn ze verbonden met lessen die geleerd worden in iemands huidige leven. De SC onthult de oorzaak en zal helpen volgens de specifieke lessen van elke ziel. 

Ervaringen van cliënten tijdens hypnose zijn de laatste jaren drastisch veranderd! De reden voor deze verandering is te wijten aan de verschuiving in bewustzijn voor de hele mensheid. 

Wens je dat je sessie opgenomen wordt via audio, zodat je er later kan naar terug luisteren? Vermeld dit dan aan voorafgaand aan de sessie. 

Sommige mensen vinden het niet leuk dat hun sessie opgenomen wordt, wegens privacy redenen, anderen vinden dit net belangrijk dat hun sessie opgenomen wordt. Gelieve dit op voorhand met mij af te spreken of je je sessie achteraf via audio wilt krijgen of niet.

 

Boek nu jouw QHHT